Opel Omega: Inhouden en slecht aanslaan Omega 2.2 16v benzine 2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2 16v

Na koude start rijdt de auto prima. Als hij dan even stilstaat slaat hij niet direct aan. Vervolgens stottert de motor continu en houdt in. bij 5000 toeren valt hij helemaal weg. Het MM lampje gaat niet branden. Zet ik dan de motor af en start opnieuw loopt hij weer als nieuw. Het MM lampje heeft enige weken geleden 2 dagen gebrand en is vanzelf weer uitgegaan. Heeft iemand enig idee waarin in deze storing moet zoeken LFR ??
Het is me inmiddels opgevallen dat als de motor niet in een keer aanslaat het probleem zich voordoet.
Bij voorbaat dank voor je reactie, Henk

H.Honda

Geplaatst door H.Honda (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (30) PRO, 17 jaar geleden

henri je zult eerst het storings geheugen van de auto moeten laten uitlezen want er zal best een storing in staan.

groetjes jan.

Opeltje (0) PRO, 17 jaar geleden

waarschijnlijk is je krukas sensor of je nokkenas ositiesensor de oorzaak....maar het beste is eers de boel uit te laten lezen...weet je het zeker...

H.Honda (0), 17 jaar geleden

Oké, bedankt voor jullie reacties. Ik heb bij mijn vorige auto vectra 1.8 ook bij de sensoren vervangen en met de hulp van jou site (Opelje) de LFR gereinigd. Dit heeft toen tot perfect resultaat geleid echter het storingsbeeld is nu heel anders. Ga in ieder geval eerst bij mijn dealer langs om hem te laten uitlezen. Laat wel weten hoe het afloopt.
Grtz.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.