Opel Kadett: kadett gsi c2.0xe wiellager speling achter wielen

Bouwjaar: 1989

hey ik heb konstant op de achterwielen wiellager speling niew lager erin borg moer niet al te vast gedraaid(handvast) dan split pen terug netjes en tevens t lager dik int vet dan is de speling weg als de wagen van de krik gaat maar dan weer een paar dagen ryden zit er weer speling in hoe kan dat doe ik iets fout of zit er ergens anders speling tussen de naaf of zow weet t niet meer grt danny

danny gsi 16v

Geplaatst door danny gsi 16v (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Kadett? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Marijn7200 (0), 19 jaar geleden

Draai de moer aan totdat hij vast zit. Dan maak je hem weer een beetje losser, zodat je de ring erachter nog net kan bewegen met een schroevendraaier. Zit je moer te los of te vast dan gaat het lager kapot.

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Als hij na een paar dagen weer speling heeft, draai je hem toch iets vaster, is een stelbaar lager namelijk.

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik denk dat je het lager idd niet vast genoeg draait, hierdoor treedt er snel weer speling op. Was het niet zoiets van vastdraaien en dan ongeveer een kwart weer los... ff kijken of daarna het wiel nog rond wil draaien anders zit hij te vast.

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Vastdraaien een 1/8 los doe ik altijd, maar je kunt ze altijd iets strakker zetten. Eeen beetje speling mag trouwens best.

petertje8912 (0) PRO, 19 jaar geleden

gewoon met 2 vingers op de dopsleutel de moer vast zetten en borgen moet vast zat zijn dat speling weg is

Gras (0) PRO, 19 jaar geleden

Net zo vast alsof je een dop op een fles cola draait..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Kadett of stel zelf een nieuwe vraag.