Opel Vectra: Ratelend geluid

Bouwjaar: 1998

Beste lezers,

Ik ben in het bezit van een Opel Vectra station 2.0 TDI
Er staat 256690 km op de teller wat op zich voor een diesel niet te veel is.

Nu heb ik het volgende probleem sinds een paar dagen hoor ik als ik in de b.v 2 of 3e versnelling de auto laat uitrijden een soort van ratelend geluid , als ik dan mijn koppeling intrap is het weg.

Als ik gas geef hoor ik het niet , maar het zou er natuurlijk wel kunnen zijn maar dan hoor ik echt mijn diesel zoals je dat van een diesel motor mag verwachten en zou dan het geluid kunnen overstemmen wat ik hoor als ik de auto laat uitrijden , iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn ??

Ron.

dupl-u-2021-5dd1481f7fd41+ronihd

Geplaatst door dupl-u-2021-5dd1481f7fd41+ronihd (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

dupl-u-2021-5dd1481f7fd41+ronihd (0), 19 jaar geleden

Mijn probleem is inmiddels opgelost, wat er aan de hand was is dat er een lager van mijn briesas kapot was. Ik heb er een gebruikte bak onder laten zetten wat erg veel werk is.
Ik heb met de hand de briesas van de oude bak rondgedraaid en ik kon toen ook de tikken horen en voelen.
Ik voelde me ondanks het antwoord van Opeltje er niet mee op me gemak als ik in de auto reed en heb nu er zeker geen spijt van want als het lager van de briesas er echt uitklapt als je b.v 120 rijdt dan weet ik niet wat er allemaal direct in de soep loopt.

Ron.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.