Opel Rekord: rekord 2.0s stationair 3 cil.......

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0s

Hallo allemaal,
net terug van langere rit, 300 km, en bij warme motor het probleem van 3 cilinders, ook op toeren niet 100 % fris, maar rijd nog wel 165 km/h. reeds vervangen/ bekeken, bougies.rotor.verdeelkap.hydro stoters.compressie test;11bar. wie o wie weet raad ??

ik zit nu nog aan lek rembekrachtigings membraam te denken, verders zijn ideetje op.........oja, carb was erg vuil en heb ik dus netjes gereinigd.

let op: soms doet hij het wel weer netjes op 4, en als hij op 3 loopt, uitzetten 5 minuten wachten, dan weer netjes op 4........

grt, peter

oossanen

Geplaatst door oossanen (60) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Rekord? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Kijk maar eens of de bouten van de in-en uitlaatspruitstukken wel vastzitten. ( sleutelmaat 15 ). Deze lopen regelmatig los met rare problemen als gevolg.........
Ook de smoorklepasjes kunnen deze problemen veroorzaken. Ik neem aan dat er een Varajet carburateur opzit. De asje slijten ovaal uit in de carburateurvoet met valse luchtlekkage als gevolg.
Lekke bekrachtiger? Denk 't niet.

Gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Rekord of stel zelf een nieuwe vraag.