Opel Kadett: soms wel starten, soms niet

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Sinds een aantal weken heb ik problemen bij het starten van mijn auto. In het begin gebeurde dit heel weinig en als ik het dan een aantal keren probeerde deed ie het uiteindelijk wel. Bij het starten hoor ik dan alleen getik. Toch doet ie het na 15 minuten weer. Nu duurt het steeds langer. De auto heeft vorige weer de hele week stil gestaan en hij deed niks meer, in de verte een kleine tik te horen. Met startkabels startte hij weer. Op de weg geen problemen. Ik maak gebruik van een startonderbreker.

Een half jaar geleden heb ik de accu laten vervangen door de ANWB... er schijnt 3 jaar garantie op te zitten. Ik denk niet dat het aan de accu zelf ligt... is het misschien een lek? Hoe kan ik er zelf achter komen of er ergens een lek zit of dat het misschien wel iets heel anders is?!

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Laura

mijn opel en ik

Geplaatst door mijn opel en ik (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Kadett? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

bassie138 (0), 14 jaar geleden

ik zou de start onderbreker er eens uit laten halen maar ik denk dat de startmotor niet fijntjes meer is


gr sebastiaan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Kadett of stel zelf een nieuwe vraag.