Opel Omega 1999: Storing remlichten

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: X25DT

Auto is onderweg gestrand. Ze dachten dat er iets met de brandstoftoevoer was. Vanmiddag wilde ik de auto starten en de accu was leeg. Gestart met hulpstarter. Motor loopt hoog stationair ca. 1800 toeren. Remlichten blijven branden. ECU uitgelezen. Remlichtschakelaar signaal niet logisch en een foutcode op de gaspedaalsensor. Op display staat melding automaat versn. bak. Automaat uitgelezen en dezelfde fouten. Stekker van remlichtschakelaar losgemaakt en zekering er uit, maar remlichten blijven branden. Voeding van trekhaak 54G (zekering er uit) geen resultaat. ECU motor stekker er af. Remlichten blijven branden. Bij meetwaarden op gaspedaalsensor geen signaal. motor reageert trouwens niet op gas geven. Pedaalsensor los gemeten, Deze werkt goed. Heb nog niet gemeten aan de ECU kant

Zou dit in de ECU van de bak kunnen zitten. Heb deze wel gevonden, maar heb deze nog niet los. Ga morgen verder kijken.

Misschien iemand een idee.

arjankempeneers

Geplaatst door arjankempeneers (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

arjankempeneers (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb ECU van automaat los gekoppeld maar remlichten blijven branden. Waar zit het component om een defect lampje te constateren. Misschien zou daar nog plus sluiting in kunnen zitten.

arjankempeneers (0) PRO, 14 jaar geleden

ABS stekker op ECU los en probleem is weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.