Peugeot 406: airco problemen

Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

Ik heb hier een 406hdi 2.2 waarvan de aico niet meer van werkt. Heb deze inmiddels opnieuw gevuld maar deze blijft wijgeren en als ik deze uitlees geeft deze aan ongeldige waarde en de pomp slaat ook niet in. zekeringen zitten er allemaal in.Ben eigenlijk op zoek naar een elecktrisch schema of iemand die dit probleem kent.

lucas6698

Geplaatst door lucas6698 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Pascal Limpens (0) PRO, 15 jaar geleden

Wat voor waarde geeft hij aan?
Beetje onduidelijke vraag sorry.
Waarde van de drukken of van de spanning?

Mvrgr, Pascal

oldtimer (0) PRO, 15 jaar geleden

en het echte bouwjaar zou ook helpen.

dannyzzee (0), 15 jaar geleden

en al opgelost? ik kan je wel aan een schema helpen maar dan moet ik wel een paar dingen weten.

climcontrol of gewone airco en hoeveel koelvinnen heeft de auto?

KRG (0), 15 jaar geleden

Er staan op dit forum genoeg hints, mogelijk defect relais in de BSI wordt duidelijk beschreven. Ook andere oorzaken zijn er genoemd.
Ook staat er zelfs een complete handleiding op dit forum hoe je het wel/niet goed werken van het relais meet en hoe je dit repareert door een nieuw relais.
Even gaan zoeken naar de juiste topic.
Wel eerst kijken naar bouwjaar en type en kijken of genoemde BSI in dat type zit. Bij mij was het relais defect en het was een 406 D9 type van 2001.

Richard9710 (0), 15 jaar geleden

Ik dacht ergens gelezen te hebben dat het probleem met het relais in de BSI alleen voorkwam in de D9 halfmux. De D8 heeft volgens mij geen BSI, dus die is iig uitgesloten en de D9 fullmux heeft een andere BSI waar dat relais niet meer in zit, of iig een betere versie. Verschil tussen de half en full mux is te zien aan de bedieningshendels van het licht en de ruitenwisser. Zijn dit nog dezelfde die ook in de D8 zaten is het de half mux. Zijn het de nieuwe die bijvoorbeeld ook in de 207 zitten is het de full mux.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.