Peugeot EXPERT 227 L1H1 2.0HDIF16V-136: Auto valt stil en geeft storing airbag/gordel

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2000

Hoi allemaal, mijn bestelwagen van dec 2009 heeft rare kuren,soms toch.... Tot nu toe heb ik het 3x voor gehad... 3x is het gebeurt als ik kwam van mijn werk,toevallig op dezelfde plaats(toeval waarschijnlijk...) dat de bestelwagen gewoon terwijl ik aan het rijden ben stilvalt,dashbord valt uit en motorvermogen valt weg.... Kan niks meer doen...mij gewoon aan de kant zetten,auto afleggen en weer starten en weg ben ik ... 2x heb ik het voorgehad maaaaaanden terug,zonder ook maar enige storing. Ben naar de garage geweest,maar niks verdacht gezien als we de auto hebben uitgelezen... Kleine storingen die erin zaten gereset en dat was het... Nu,maanden later ,gisterenochtend toen ik van het werk kwam,motorvermogen van de auto viel weer weg,dashbord viel uit... was weer ff schrikken,grrrrr. Weer herstart zonder problemen MAAR nu wel de melding Storing airbag/gordel!!! en het lampje van de airbag die blijft branden.. Een heel vervelend probleem dus,zeker als het maar heel af en toe de kop opduikt... Ik heb de indruk dat het ergens een slecht contact is of zo??

pedro8647

Geplaatst door pedro8647 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Expert? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

j@n-willem (0) PRO, 6 jaar geleden

Brandstof filter ooit vervangen? bij een Peugeot garage kunnen ze in het logboek kijken (bsi)
Je airbag storing mag de auto niet van stilvallen waarschijnlijk de stekker onder de stoel.
Gr jw

pedro8647 (0), 6 jaar geleden

dank voor de feedback JW. Brandstoffilter wordt iedere 20000km vervangen...

Ik had ondertss ook es wat gegoogeld en hier en daar wat teruggevonden over 'een fiche onder de bestuurdersstoel'. Nu met diet gegeven in het achterhoofd terug in de wagen gesprongen en trewijl ik reed mn stoel es voor en achteruitgeschoven,en rarara,dashbord viel uit en de motor ook!!! Heeft dus toch met elkaar te maken...? Dan nog een paar keer geprobeerd maar niet meer voorgehad...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.