Peugeot 406: climat bediening blijft aan?

Bouwjaar: 2000

Sinds gisteren blijft na uitnemen van de contactsleutel het climatpaneel aan (wel met iets minder fel licht als normaal) en gaat na ong 2 min. pas uit. Zit er ergens een rellais of iets dergelijks welke defect zou kunnen zijn?
Betreft een 406 HDI 110pk Break

mrnoname

Geplaatst door mrnoname (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Fred, ik ben bang dat je als je dit over wilt hebben je een nieuw paneel zult moeten kopen maar ik zou er eerst eens mee naar de dealer gaan om hem te laten uitlezen.

mrnoname (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor de reactie, als er nix anders opzit zal dat wel moeten.. ik heb ondertussen nog wat extra info: Wanneer ik smorgens de contactsleutel omdraai alvorens te starten hoor ik wat vreemde geluiden ergens achter het dashboard vandaar dat ik dacht aan een rellais of iets dergelijks. Soms is het probleem spontaan weer weg en ff later is het er weer.

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Toch maar eerst even uitlezen,mocht het een slechte verbinding zijn komt hij er zo uit.

mrnoname (0), 19 jaar geleden

Ga ik doen... ik heb net het paneeltje er ff uitgehad maar alles ziet er prima uit. Het probleem doet zich nog steeds voor, na open potier meteen display aan en een kortdurend vreemd geluidje ergens vanachter de dashboard. Het vreemde is dat alles wel goed werkt wat betreft de bediening a/c enz.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.