Peugeot 307: climat control

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

bestuurders zijde lijkt climat control de juiste temperatuur te regelen.
Bijrijders kant verwarmd alleen! ofwel de onafhankelijke regeling links/rechts
lijkt niet te werken.

Jobo

Geplaatst door Jobo (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

peugeottechnieker (0) PRO, 15 jaar geleden

Dan is de regelklep geblokkeerd aan de rechterzijde omdat de de vertanding bij de servo motor gebroken is. De dealer heeft daar een reparatie setje voor. Als u mij de laatste 8 cijfers van het chassisnummer geeft kan ik het nummer wel opzoeken voor U.

PT nieker

306 cabrio (0) PRO, 15 jaar geleden

Onderdeelnummer 6450XZ en kost ca. 10 euro

Jobo (0), 15 jaar geleden

84043797.
Hoe kan ik hier bij komen? is dit eenvoudig of is hier speciaal gereedschap voor nodig?

[quote=peugeottechnieker]Dan is de regelklep geblokkeerd aan de rechterzijde omdat de de vertanding bij de servo motor gebroken is. De dealer heeft daar een reparatie setje voor. Als u mij de laatste 8 cijfers van het chassisnummer geeft kan ik het nummer wel opzoeken voor U.

PT nieker[/quote]

peugeottechnieker (0) PRO, 15 jaar geleden

Het dashbordkastje moet er dacht ik uit. en dan kan je erbij. Het motortje zit aan de rechterzijkant van het kachelhuis geschroeft. Er zitten er 2 en de onderste moet je hebben. Ik weet het niet helemaal zeker maar volgens mij kan je er ook bij als je de onderste plaat rechts van de middenconsole weghaalt. En check je mailbox.
Wat betrefd speciaal gereedschap heb je alleen een stevige plastic spatel nodig om het ventilatie rooster rechts naast het dashbordkastje te verwijderen zonder het dashbord te beschadigen.

Succes, PT nieker

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.