Peugeot 406: Composet inbouwen in Peugeot 406, een ramp

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Ik heb een Peugeot 406 gekocht. Er zitten alleen geen speakers in. Nu heb ik een mooi compo setje van JBL gekocht en die wilde ik vandaag "even" installeren. Dat is dus lastiger dan ik dacht.

Het probleem is dat de kabels allemaal heel erg goed en strak zijn weg gewerkt. Er gaan al kabels naar de deur en naar de ruimtes voor de tweeters onder de voorruit in het dashboard. Ik heb 2 vragen.

1: Zijn er hier uberhaupt mensen die wel eens een composet hebben ingebouwd in een peugeot 406. Zo ja, zouden jullie mij kunnen vertellen hoe jullie het voor elkaar hebben gekregen?
2. Zitten er in de kabels die naar de tweeters lopen al condensatoren om de hoge tonen te filteren? Dit zou natuurlijk problemen op gaan leveren als ik de bijgeleverde filter van JBL ga gebruiken.

Alvast bedankt!

Tentakel

Geplaatst door Tentakel (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

eddyarc (100), 13 jaar geleden

er zijn geen condensators voorzien in de orginele bedrading van peugeot .
en wat bedoel je met de bedrading is te strak weggewerkt (dat ze te kort zijn?) dan verleng je die een beetje .
de filters kan je best in dashbord plaatsen en de draad orgineel aan deurstyl onderbreken om je filter tussen te plaatsen . aan de tweeter is normaal al een stuk draad aan deze gewoon rechtsstreeks aan de filter aansluiten .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum