Peugeot 406: display

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2 liter

Hallo,

In een 406 zitten een tweetal displays en het gaat me om het bovenste display (temperatuur/tijd en het aangeven van storingen). Nu blijken er van dat jaartal een smalle en een bredere display te bestaan. Kan ik deze door elkaar gebruiken wanneer er een stuk is.
Het bredere display is stuk en ik kan wel aan het smallere type komen. Dus dacht ik dan maak ik van twee een nieuwe of kan dit niet?

groet Fonzzie

fonzzie

Geplaatst door fonzzie (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik ben bang dat het stekkertje niet past

Mart76 (0), 15 jaar geleden

past helaas niet, ik heb voor mijn '99 phase II ook al eens gezocht en kon toen ook alleen maar het smalle display vinden. Heb me er toen maar bij neergelegd dat er steeds meer lijnen uitvielen en op het laatst het display onleesbaar was.

Richard9710 (0), 15 jaar geleden

Hebben we het hier over het kleine display van de D8 en het grotere van de D9? Die zullen idd niet uitwisselbaar zijn. Maar voor de D9 is dit http://link.marktplaats.nl/188730655 misschien iets (eerste foto dus, bediening van de verwarming is volgens mij weer van een D8).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum