Peugeot 607: exit mute fout melding radio

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 hdi

Na de accu verwisseld te hebben doet de radio en telefoon het niet. Uit laten lezen bij peugeot garage 77 euro kwijt en nog niks. Moeilijk verhaal moest eerst carkit verwijderen en als dat niet helpt cd bestellen bij peugeot en anders radio opsturen. Vond het verhaal niet sterk want cd"s pakt ie ook niet. Wie kan me helpen en hoe bouw ik de radio uit?

autokoop55

Geplaatst door autokoop55 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 607? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

harry4203 (530) PRO, 15 jaar geleden

bedoel je de originele telefoon, of een achteraf ingebouwde carkit? is er niet bij het aansluiten van de accu gewoon ergens een zekeringetje geploft? zou de eerste niet zijn. als dat de enige 2 dingen zijn die niet werken moet je haast wel ergens een spanningkje missen. als je de radio uit wilt bouwen om te meten moet eerst het bovendeel van de middenconsole eruit. let op, er zitten 4 parkers onder de chromen rand bij de pookhoes. en je moet het aircopaneel eruit halen. (zit erin geklikt)

autokoop55 (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=harry4203]bedoel je de originele telefoon, of een achteraf ingebouwde carkit? is er niet bij het aansluiten van de accu gewoon ergens een zekeringetje geploft? zou de eerste niet zijn. als dat de enige 2 dingen zijn die niet werken moet je haast wel ergens een spanningkje missen. als je de radio uit wilt bouwen om te meten moet eerst het bovendeel van de middenconsole eruit. let op, er zitten 4 parkers onder de chromen rand bij de pookhoes. en je moet het aircopaneel eruit halen. (zit erin geklikt)[/quote]
Is een nokiacarkit ingebouwd.

baur21 (0), 15 jaar geleden

Hallo,
Als het een 607 van model 2005 is zit er een rt3 radio in, dan is zekering f8 voor de radio en zekering f17 voor de versterker

autokoop55 (0) PRO, 15 jaar geleden

het is een peugeot 607 bwj 2004 en er zit een rm2 radio in. Wie weet of de radio zelf extra gezekerd is en of waarom event. de carkit nu problemen geeft en hoe bouw ik deze radio uit?

peugeottechnieker (0) PRO, 15 jaar geleden

Ik dacht zekering 5 in de zekeringskast links onder in dashbord, maar om zeker te weten, mail mij even je laatste cijders van het chassisnr.
De 4 schroeven van de radio zitten verscholen onder de aangrenzende panelen. Radio demonteren gaat als volgt,

1 Afdek paneel met middelste ventilatie roosters verwijderen door te trekken aan de onderste rand bij de multifunctionele display met 2 haakjes van kunstof oid zodat de boel niet beschadigt. De buitenste sierrand blijft zitten.

2 multifunctionel display er uit schroeven, en dan met de je hand door het gat op de achterkant van de kacheldisplay duwen, (zit er in geklikt)

3 De bovenste schroeven van de Radio liggen nu bloot.

4 De hoes met sierlijst van de versnellingspook verwijderen met een dunne spatel

5 middenarmsteun naar boven zetten en plastic afdekplaatje van schakelaars achter de versnellingspook verwijderen door het op te tillen.

6 de 6 schroeven van de afdekplaat van de middenconsole zijn nu zichtbaar,deze losschroeven,afdekplaat optillen en de onderste schroeven van de eadio zijn nu ook zichtbaar.


Echter, als alle zekeringen heel zijn ik zou nog eens de accu losmaken , let OP ! pas losmaken als kontakt 10 minuten uitstaat. 5 minuten wachten en accu weer aansluiten. best kans dat alle functies dan weer werken.

Succes

Succes

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 607 of stel zelf een nieuwe vraag.