Peugeot 206: fout uitlaatgas en fout katalysator

Bouwjaar: 2003

hallo,

Ik zit met het volgende probleem,waar misschien jullie een oplossing voor hebben. Heb al enkele keren foutmelding uitlaatgas en katalysator gehad op het display van men 206cc,met als gevolg dat de auto stationair heel erg staat te schudden(je voelt het zelfs in de pedalen),bijna niet meer optrekt of alles valt gewoon uit(stuurbekrachtiging,...) En als ik derna probeer te starten lukt dit niet altijd. De bougies zijn nog maar net vervangen;

Mvg
Jeroen

Jeroen5296

Geplaatst door Jeroen5296 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

Even uit laten lezen bij garage, kan de bobine zijn.

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Welke motor zit er in.?

Jeroen5296 (0), 18 jaar geleden

1600cc 16v, heb al een uitlzeing es gedaan bij de dealer want had een fout gehad met cilinder 3(bougie was kapot),dus deze was gewist en probleem koomt nu terug

Mvg
Jeroen

jos5955 (0), 18 jaar geleden

Bougies vervangen daarna probleem ontstaan?? => kapotte bougie. Anders draai je er zelf nog es nieuwe in. Kost minder geld en tijd dan iedere keer terug naar de dealer gaan.

Jeroen5296 (0), 18 jaar geleden

Nee,het probleem had ik ook al voor dat de bougies vervangen werden,dus het moet iets anders zijn maar wat???

Mvg
Jeroen

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Motor reinigen met fortee, de klepstelen vervuilen nog wel eens bij dit type motor. En bij de dealer nieuwe software laten plaatsen voor dit fenomeen. Grote kans dat je er dan van af bent.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.