Peugeot 206: rammel bij linker voorwiel

Bouwjaar: 2001

bij rijden over klinkerweg,of oneffenheid hoor ik iedere keer een rammelent geluid,lijkt erg op versleten fusee/stuur kogel.
inmiddels heb ik fusee,stuurkogels,stabilisator armen vernieuwt maar geluid blijft en wordt niks minder.
draagarmen gecontroleert in en uit de vering.niets helpt.
moter laten draaien op brug hierbij viel mij op dat versnellings bak lekte langs linkerkant differentieel en rauw klonk,speciale toevoeging in gedaan wat ook helpt bij versleten cardan ook geen resultaat ,versnellings bak vervangen voor bak van sloop (had 40000km gedraait)geluid was over maar begon 4 weken weer terug tekomen en wordt steeds erger.
iemand hier ervaring mee

hk

Geplaatst door hk (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

205GTiGriffe (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb je dan niet een aandrijfaskapot aan die kant?

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Weet je zeker dat het links is en niet rechts want daar zit namelijk een motorsteun die vaak rammelt op slecht wegdek. De rubber aanslagen van de motorsteun (1844a1 en 1844a2 voor de tu motor) moet je dan vervangen. Kost niet veel en is niet echt moeilijk te vervangen.

hk (0), 18 jaar geleden

nee ,ik ook al een andere as geprobeert

hk (0), 18 jaar geleden

nee moter steunen na gekeken ook niks mis mee

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Je ziet op het eerste gezicht niets aan de aanslagrubbers van de bovenste motorsteun hoor! Maar toch zijn deze heel vaak luiddruchtig.

205GTiGriffe (0) PRO, 18 jaar geleden

Je hebt fusee dus vernieuwd en dus de complete draagarm?

(Fusee kun je namelijk niet los vervangen)

peter8758 (0) PRO, 18 jaar geleden

wij hebben al eens mee gemaakt dat het stuurhuis herrie maakte. het was wel toen aan de rechter kant maar het geluid lijkt op een stabilisatorverbinder.

wilber (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij ons zat deze rammel in de binneste stuurkogel aan de linkerzijde We hebben ons lens gezocht want er zat geen duidelijk voelbare speling op het was wel let op een 307

Sanderl (0), 18 jaar geleden

Ik heb een Peugeot 206XS ik had ook een flinke rammel erin zitten, als je door een bocht reed waar het wegdek niet vlak van was, of een klinker weg. nergens speling in te vinden, ook niet in mijn draagarmen, maar dat was wel het probleem.daar kun je geen speling in voelen maar daar zit wel een rammel in, als je draagarmen hebt met op 1 punt een kogel teminste. de andere bouwjaren hebben op de draagarmen wel 3 rubber zitten dat beter is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.