Peugeot 206 1.4 sw: motor slaat niet aan en instrumentenpaneel werkt niet

Bouwjaar: 2002

Wij hebben een 206 1.4 met een kfw motor staan.
Als we de auto willen starten dan gaan de stads lichten branden start motor draaid rond brandstofpomp wordt aan gestuurd maar geen vonk.Storing uigelezen geen comunicatie met instrumenten paneel,en geen comunicatie met com2000 en met display
Contact slot werkt goed.Wij denken dat de BSI zijn werk niet doet wie heeft dit eerder mee gemaakt.Bedrading gecontroleerd alle zekeringen zijn heel.

mvg kaacit,

kaacit

Geplaatst door kaacit (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

bsi staat in nood programma>daarom branden de stadslichten. Gaan de ruitewissers ook op interval werken? En kun je de lichten en ruitewissers nog bedienen en werken ze dan?Controleer of er geen water in de BSI gelopen is. Eventueel voedingen en massaas van de BSI en COM2000 controleren. En de verbindingen motor>BSIinstrumenten paneel. Kan het zijn dat het Van net werkwerk plat ligt ? Of dat + Van ontbreekt. Zit er een fabrieks radio in of een achteraf ingebouwde en is deze goed aangesloten? Kan de PPS met de BSI communiceren ?

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik bedenk me nog iets , zit er een instrumenten paneel Van magnetie marellie in, die gaan wel eens stuk. Wat zou er gebeuren als hij stuk is ? Gooit hij dan het Van Netwerk plat ?

ywcit (0) PRO, 18 jaar geleden

De ruiten wissers gaan op interval en bijven na een paar min, staan, verlichting werkt niet,

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Dat bevestigd dus dat er geen communicatie is met de com 2000.
Had je de BSI net geherprogrammeert? want dan moet je eerst kijken of de versie van je com2000 hoger is dan 7b. Anders mag je niet herprogrammeren zonder dat je de com2000 vernieuwt.

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Kaacit hoe staat er mee, is het al opgelost ?

ywcit (0) PRO, 18 jaar geleden

Het probleem is opgelost hebben de bsi vervangen, alleen nu als we de a-verwarming aan zetten begint de a-wisser te tikken dit moeten we nog een keer uitzoeken als je de zekering van de a-verwarming er uit haalt is het weg dus er zal wel ergens sluiting in de bedrading zitten.

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Misschien is de bsi wel stuk gegaan van de kortsluiting ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.