Peugeot 406: G3

Bouwjaar: 1998

Goedeavond ik ben van plan om een 406 2.0/1.8 16-v te kopen op gas die auto heeft 170.000 gereden kan iemand mij zeggen waar ik op moet letten bijv:cilinder- kop, kleppen etc,etc,alvast bedankt.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Ondanks de behoorlijke km stand zit er nog minstens 100.000 fijne km's in deze auto. Dus geen enkel probleem mits de prijs goed is.

greefje (0) PRO, 19 jaar geleden

Oldtimer dat ben ik het met je eens. Een perfecte reisauto.

w.vries28 (0), 19 jaar geleden

Mischien een goeie tip?
Even ANWB laten keuren!
Weet bijna zeker dat daar dingetjes uit komen die altijd geld kosten.
Aleen van een garage is dat geen punt.
Als je daar alle mede werking van krijgt kan je al zien dat het oke is.
Anders een kwestie van geluk.
Succes en groetjes Willem

greefje (0) PRO, 19 jaar geleden

Breng hem beter naar een andere peugeot dealer, die weten wat de zwakke plekken zijn van deze auto en kunnen dat beter en sneller inspecteren.

flow (0), 19 jaar geleden

Ik heb al een paar peugeot's gezien hele mooie maar ook afgetrapte en ik kan zeggen dat het weinig uit maakt hoeveel die heeft gelopen 150 of 210 ze draaien allemaal heel mooi rond waar ik wel de pest aan heb is als die bijvoorbeeld 150 heeft gelopen dat de motor aan de onderkant toch lekagges heeft (zweten).

Erwin2907 (0), 19 jaar geleden

Alan,

Ik heb er pas een gekocht, met AG installatie, G3. Als het AG is: goed opletten dat er een filter voor de verstuivers is geplaatst. Dit was een latere modificatie en zonder verslijten de verstuivers erg snel. De verstuivers kosten ca. 40 euro p.st. en een filtertje 25 Euro.

Succes!

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.