Peugeot 406: Hele koppeling ipv alleen lagers vervangen 750 E incl redelijk b

Bouwjaar: 2006, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 16v

Koppeling maakt lawaai als ie ingtrapt is, kennis zegt dat lagers kapot zijn en ik heb een erkend reparatuer gebeld (en ga nog ff dealer bellen):

Er werd gezegd dat de hele koppeling meteen wordt vervangen wat ik me wel voor kan stellen ipv alleen lagers vervangen. Is 750 Euro incl alles daarvoor een redelijk bedrag? Koppeling kost ca 200 euro zei hij, de rest arbeid en kleine dingen. Bedankt!

Heb inmiddels Bovag Aba bedrijf gevonden die het voor 500-600 euro doet. Hij vraagt of het een 'nieuwere' trek koppeling is (de vorige eigenaar gebeld die zelf garage heeft en die zegt van niet). WAT is een trek koppeling??? Is dit hydraulisch? Bedankt.

Bloempie

Geplaatst door Bloempie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (25) PRO, 17 jaar geleden

lijkt me wel aardig in de richting maar het verstandigste wat je zelf al aan gaaf vraagt het ook is bij een ander en ook bij de dealer dan kun je het naast elkaar zetten.
wel bij allemaal goed navragen of ze alles er al bij gerekent hebben want ik heb ook mee gemaakt dat ze er van uitgingen alleen de plaat tevervangen en als je hem kwam halen vertelde dat druklager en groep ook moesten terwijl dat altijd als set vervangen wordt maar dan ben je dus wel duurder uit.

groetrjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum