Peugeot 406: Help kachelradiateur lek !!

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Ik heb een peugeot 406 coupe en als ik met koude motor wegrijd krijg ik een vieze zoetachtige stank in mijn auto, na 5 kilometer is deze weer verdwenen. nu heb ik opgezocht wat dit kan wezen en ik denk zelf een lekke kachelradiateur.
Ik heb nu ook al beslagen ramen als het zonnetje schijnt ....

Weet iemand of je dit zelf kan vervangen en hoe !?!?!? kan ik er makkelijk bij ?!!?

Heb mijn kachelradiateur vervangen was i.d lek !! nieuwe was 40 euro en 4 uurtjes werk dus al bij al viel het reuze mee.
nog bedankt voor de adviezen.

neilqwert

Geplaatst door neilqwert (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Richard9710 (0), 16 jaar geleden

Het is wel te vervangen (dashboard hoeft er niet uit) maar het is niet makkelijk. Ik heb het bij mijn 406 Phase I sedan ook gedaan. Je moet wel de hele stuurkolom verwijderen, anders is er niet voldoende ruimte om de radiateur uit zijn behuizing te schuiven. Het enige probleem wat ik tegenkwam was dat ik een grote Torx met gat nodig had om de stuurkolom los te maken, en die had ik net niet en was toen niet los in de winkel te krijgen. Gelukkig mocht ik er één uit een set lenen.

Andor81 (0), 16 jaar geleden

dit probleem heb ik ook gehad, is toevallig je koelvloeistof pas afgetapt geweest bij mij was dat wel, toen had ik een paar maanden die geur en nu heb ik het niet meer verder is alles goed gebleven.
bij mij is het probleem vanzelf over gegaan.

pieterp9094 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zou eerst eens kijken hoe het interieur luchtfilter er uit ziet en of dat niet vuil is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum