Peugeot 406: hoe check je je radiator ventilator?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 Hdi

hoi,
ik wil in navolging op mijn andere posting even een mijn ventilator checken. Hoe kom je daar nou het makkelijkste bij? Heb je een brug nodig of kun je die kunstof kap verwijderen die bovenop zit tussen de koplampen?

ik zie wel drie rubber rondjes maar dieploppen er niet uit zoals de dopjes van bijvoorbeeld de portier bekleding?

gaarne uw vakkundige reactie

Mart76

Geplaatst door Mart76 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Richard9710 (0), 17 jaar geleden

Helaas kan ik je geen vakkundige reactie geven. Ben slechts een hobbyist. Heb je nog het oude type? Dus geen heldere koplampen en geen honinggraat structuur in de grill tussen de koplampen? Het stuk grill tussen de koplampen kan er zowieso uit. Bij het oude type als ik het me goed kan herrinneren:

Die zwarte dopjes, daar zit in het midden nog een dopje, die naar boven (eruit) trekken, daarna kan het hele dopje eruit. Dan zit er links en rechts een clipje wat je omhoog of naar beneden moet duwen met een schroevendraaier oid. Dat clipje zit volgens mij tussen de onderste en één na onderste horizontale spijl van de grill. ook bij het leeuwtje zit nog een clipje, maar die moet je volgens mij van boven af induwen. Even goed kijken hoe het vast zit, dan kom je er vanzelf wel uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.