Peugeot 406: Ramen gaan vanzelf omhoog tijdens rijden

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

Tijdens het rijden gaat het linker voorraam vanzelf dicht. Dit is sinds de laatste tijd hoewel het ook pas net warm weer is. Het is heel vervelend om op een stuk van 5km zo'n 15x je raam open te doen. Af en toe gaat het raam dan ook niet ineens naar beneden maar in stapjes. Ik heb al van alles geprobeerd. Is de schakelaar soms stuk??

Help.

Peugeot 406 coupe
1999, LPG

MVV

Geplaatst door MVV (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk eerder aan de elektronische eenheid van het raammechaniek.

Richard9710 (0), 18 jaar geleden

Kan het niet een kwestie zijn van opnieuw inleren? Ik heb dat volgens mij ook eens gehad, of het raam ging toen niet helemaal op of niet helemaal dicht. Toen moest e.e.a. opnieuw worden ingeleerd. Dat is een hele simpele procedure, weet alleen niet meer hoe dat ging.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Inleerprocedure,Raam geheel open en knopje vasthouden tot je een klikje hoort, daarna raam geheel dicht en vasthouden tot je een klikje hoort, daana alles nog een keer herhalen en je raammechaniek is opnieuw ingeleerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.