Peugeot 106: Inbouwen vlotter

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 xt

Hallo.

ik heb een vraag ik heb een nieuw vlotter in mijn peugeot gebouwt omdat de oude kapot was.
Er staat een pijl op de vlotter en ik weet niet welke kant die moet op wijzen ( naar de voorruit , naar de achterruit , naar links , of rechts ) ik heb hem er in gezet zoals de oude er uit kwam maar dan registreert hij niet goed omdat ik de auto af had getankt en de meter hem half vol aan gaf. en nu heb ik hem naar de voorruit toe gedraait maar dan zie je niet dat hij minder aan gaat geven onder het rijden alleen als je het contact er af en er weer op doet geeft hij aan wat er uit is....

Ik weet niet of het ook nog kan zijn dat hij ergens achter hangt omdat die gedraait is dat hij het daarom niet goed doet ?

Graag hoor ik van jullie

Gr Jeffrey

peu1066

Geplaatst door peu1066 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 11 jaar geleden

vogens mij moet er een streepje of peil op de tank staan en op de vlotter.

groetjes jan.

peu1066 (0), 11 jaar geleden

Er staan 4 streepjes op de tank... Heb de auto vol getankt met benzine en dan op het streepje gezet wat het dichtste bij in de buurt komt kijken wat die gaat doen als ik een aantal km ga rijden

jan T (20) PRO, 11 jaar geleden

we wachten het af mocht je zo iets nogmaals hebben maak dan zelf een merkteken zodat je de nieuwe bijna goed kan monteren hoef je minder tezoeken nar de positie.

groetjes jan.

JdeP (10), 11 jaar geleden

Volgens deze tekeningen 'wijst' de vlotter naar rechts.

http://www.numcat.ru/peugeot/5/1PS1/29/

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum