Peugeot 205: joelend geluid

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.1

een tijdje terug maakte mijn auto op de autosnelweg rond de 130 km per uur een joelend/schurend geluid,mijn neef zei het zijn de linker wiellagers(het geluid kwam links weg),we hebben toen andere wiellagers gekocht op de sloop met poot zodat het niet geperst hoefde te worden.ik heb er een hele poos geen last meer van gehad,maar laatst reed ik naar wageningen en het begon zo weer.nu is mijn vraag zijn het wel mijn wiellagers?of kan het ook wat anders zijn?binnen de bebouwde kom is er niks aan de hand,maar op de autosnelweg wel,en als ik gas bijgeef of het gas hetzelfde blijft hoor je niks,maar zodra ik het gas los laat hoor je een heel hard joelend/schurend geluid aan de linkerkant.wat is dit?trouwens mijn linkeraandrijfas wordt binnenkort ook vervangen,rechts heb ik al een nieuwe maar links nog niet hij tikt heel erg in de bocht,kan het daarmee te maken hebben dat die wiellager alweer kapot is?ik hoop dat iemand mij meer kan vertellen want ik heb mijn auto nog maar een half jaar en begin er aardig de p in te krijgen met de pech die ik ermee heb.groetjes carla

sweetc

Geplaatst door sweetc (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sweetc (0), 17 jaar geleden

trouwens toen de wiellagers zijn vervangen heb ik ook geen grote afstand meer gereden op de autosnelweg,dus misschien dat die wiellagers niet goed waren,maar wil gewoon ff zeker weten dat het dat wel is.

aardbei64 (0), 17 jaar geleden

het kan dat het de wiellagers zijn, je hebt er namelijk geen nieuwe ingedaan,

maar ik denk dat een expert je hier beter op kan antwoorden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum