Peugeot 406: kapotte verstuiver vervangen loopt nog op 3 cilinders

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: hdi 2.0

heb onbewust bijna 150 km doorgereden met een kapotte verstuiver,begon daarna stationeer op 3 cilinders te lopen toen begon ook het lampje op dashbord (motor) te branden , heb daarna verstuiver laten vervangen (235 euro) na vervanging nog het zelfde probleem ,ben bij garage geweest om de boel in te lezen en vonden 8 fouten aangezien dit geen peugotdealer was konden ze hier verder niks mee. ben toen naar peugotdealer gegaan en constadeerden dat de compressie weg was bij die kapotte instuiver en vermoedelijk motorische schade heb opgelopen wat mij dan ongeveer 1000 euro gaat kosten ,kan dit kloppen want ik heb toch nooit kunnen weten dat mijn instuiver kapot was want mijn display heeft het tijdens het rijden nooit aangegeven. hopend dat iemand mij hier op een antwoord kan geven. vriendelijke dank bernard

lorre51

Geplaatst door lorre51 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

205GTiGriffe (0) PRO, 17 jaar geleden

Ja dat zou best mogelijk zijn. We hebben dit al eerder meegemaakt met 2 HDI motoren. Het probleem is dat je hele rare drukken en verbrandingen krijgt in de cilinder.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum