Peugeot 206 2000: Km.teller

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KFX, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Snelheidsmeter & toerenteller werken het niet. Toerenteller doet het al langer niet meer. Sensor bak door een goede vervangen, geen resultaat. Dashboard display waar de metertjes en de km.teller en toerenteller zitten vervangen door een ander van hetzelfde type. Km.teller werkt nog niet. Waar heb ik niet aan gedacht?

Pakreel

Geplaatst door Pakreel (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

lange-frans (0), 2 jaar geleden

snelheid/rpm sensor defect?

Pakreel (0), 2 jaar geleden

Lange-frans. snelheid/rpm sensor defect? Dit had ik al in de vraagstelling gezet. Een andere, ik weet dat deze werkte voordat ik deze uit de versn.bak haalde er in gezet, maar het probleem bleef. Ben nu bezig met de zekeringen, daar is volgens mij ook niets doorgebrand. Mogelijk weet jij wel welke zekering de km.teller aanstuurt?

Pakreel (0), 2 jaar geleden

Ondertussen ook de zekeringen nagelopen, ook die onder motorkap bij de BSI. Geen doorgebrande.

check

Beste antwoord, geplaatst door Pakreel (0), 2 jaar geleden

Opgelost. De motortjes van de toerenteller en snelheidsmeter, zijn dezelfde, vervangen. Wees voorzichtig met het demonteren van de delen van klok en kijk uit voor de flatcable die het display van de km.stand aanstuurt. Zeer kwetsbaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum