Peugeot 406: merk tekens bij distrubitie snaar montage

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 20 hdi

op welke tekens moet gelet worden bij montage distrubutie snaar?

walla

Geplaatst door walla (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

blokkeren met speciaal gereedschap

walla (0), 13 jaar geleden

AUTO start niet ,komt witte rook achter uit de uitlaat (geen condens)

205freak (0), 13 jaar geleden

In je krukas, nokkenas en brandstofpomp poelies en of tandwielen zitten gaten. Door deze gaten dien je een blokeerpen te steken die dan in een gat in je blok valt. Als alle pennen passen dan staat de boel op tijd en zou auto moeten starten. Klopt er eentje niet dan heb je al een probleem. Moet je de riem opnieuw monteren.

Richard9710 (0), 13 jaar geleden

Hoe het zit bij de 2.0 HDi weet ik niet, maar ik heb onlangs bij mijn 2.2 HDiF de riem vervangen en daarbij hoef je enkel de nokkenas en de krukas te blokkeren, brandstofpomp hoeft niet op tijd gezet te worden. De nokkenas blokkeer je door een pen door het tandwiel te steken en de krukas door een pen door het vliegwiel te steken, vlak bij het punt waar je het vliegwiel kan blokkeren om bijvoorbeeld de krukas poelie bout los te kunnen draaien. Het gereedschap om de zaak op tijd te zetten moet je echter niet gebruiken om die bout los te draaien, daarvoor alleen dat getande ding gebruiken wat je tegen de tandkrans van het vliegwiel aan vast zet.

walla (0), 13 jaar geleden

hi , hij is inmiddels op tijd gezet bedankt voor de tip . een ander is dat de vierde verstuiver spuit geen brandstof spuit ,maar blijkbaar is die verstuiver goed .kan dat een elektrische of computer probleem zijn?

walla (0), 13 jaar geleden

hi , hij is inmiddels op tijd gezet bedankt voor de tip . een anderprobleem is dat de vierde verstuiver spuit geen brandstof spuit ,maar blijkbaar is die verstuiver goed .kan dat een elektrische of computer probleem zijn?

walla (0), 13 jaar geleden

hi , hij is inmiddels op tijd gezet bedankt voor de tip . een anderprobleem is dat de vierde verstuiver geen brandstof spuit ,maar blijkbaar is die verstuiver goed .kan dat een elektrische of computer probleem zijn? er is wel genoeg brandstof in de tank en de brandstof pomp is ook goed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.