Peugeot 205: olie lekkage

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1100

de auto lekt erg veel olie aan de kant van de distributieriem,heb het bovenste kapje van de distributieriem verwijderd en gekeken of hij lekte bij de nokkenas keering dat was niet het geval.nu lekt i bij de onderste poelie ergens.ik denk dat i dus lekt bij de krukaskeering.mijn vraag is dit veel werk ??moet je de krukassen demonteren?ook is het geval dat de auto bij bochten tikt ik heb allebij de aandrijfassen vervangen en de auto maakt nog steeds het zelfde geluid het zijn nieuwe assen wat kan het zijn???alvast bedankt voor jullie reactie s mvg roy

roysim

Geplaatst door roysim (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

roy spuit de motor eerst eens goed schoon wat aan de disrubutie zijde wil ook de koppakking nog al eens door slaan naar buiten want daar zit een olie kanaal maar natuurlijk is de krukas keerring ook mogelijk daarom eerst goed kijken voor dat je gaat sleutelen.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum