Peugeot 406: Oliepijlstok

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

Ik wilde zojuist mijn oliepeil controleren, maar toen ik de oliepeilstok eruit wilde trekken had ik alleen het kunststof handvat in mijn handen.. Ik kon de metalen stok er gelukkig eenvoudig uit halen.
Kan ik het kunststof handvat en de metalen stok aan elkaar lijmen oid? Het handvat is aan de onderkant een klein beetje afgebrokkeld.

kjdkraker

Geplaatst door kjdkraker (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 10 jaar geleden

nou je kan beter een nieuwe kopen lijmen is geen sukses en wat als je hem er niet meer uit krijgt dan ben je duurder uit.

groetjes jan.

heemskerk4251 (0), 10 jaar geleden

Is mij ook overkomen. Het oranje gedeelte lost gewoon op in de olie. De nieuwe zien er heel anders uit. Blauw! Zo goed als compleet van kunststof op het uiteinde na. Was eerst bang dat ik de verkeerde meekreeg. Ik meen dat ik er 20 euro voor heb betaald.

kjdkraker (0), 10 jaar geleden

Ja nieuwe kopen lijkt me ook beter. Ik kan alleen 1-2-3 nog geen webshop vinden waar ik een oliepeilstok kan kopen. Morgen dan maar eens langs de dealer.

kjdkraker (0), 10 jaar geleden

Nieuwe gehaald (voor €14). Opgelost dus.

jan T (20) PRO, 10 jaar geleden

precies daar hoef je niet voor tegaan tobben.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.