Peugeot 406: Onderhoudsintervallen Peugeot 406 document

Bouwjaar: 2001

Hallo,

Ik ben bezig een onderhoudsdocument op te stellen voor mijn peugeot 406 2.0 16V uit 2001, EW motor. Hierin neem ik op wat de verschillende onderhoudsakties zijn, bij welke km standen en de juiste onderdelen die ervoor nodig zijn (zoals typenummers etc.) Degene die hier interesse in hebben: post je email adres in dit onderwerp, dat stuur ik het door zodat anderen hier ook wat aan kunnen hebben. Zal over een week of 2 wel compleet zijn.

Erwin

Erwin2907

Geplaatst door Erwin2907 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

KRG (0), 18 jaar geleden

graag ontvang ik ook het document op : bighouse1953@hotmail.com

m123maurice (0), 17 jaar geleden

graag ontvang ik het document op: m123maurice@gmail.com

afschrijving? (0), 17 jaar geleden

is per auto verschillend, en mede afhankelijk van de kilometrage. van het iedere maand olie verversen wordt geen auto beter. je kijkt gewoon ieder jaar bij de apk of alles het nog doet, lucht, olie en brandstoffilter kosten niet zoveel, tegelijkertijd olieverversen en klaar alweer.

TrafficBandit (0), 17 jaar geleden

Er zijn gespecialiseerde computerprogramma's voor garages waar dit soort lijsten zo uitrollen. Er staat exact op wat er gecontroleerd moet worden, wat er vervangen moet worden enz. Autodata is bijv. zo'n programma. (Even zoeken op http://www.zerotracker.com)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum