Peugeot 406: portiersloten peugeot 406+sleutel met sensor

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

Hoi allemaal,


Onlangs ben ik erachter gekomen dat mijn portiersloten het niet meer doen.Het slot van het portier aan de bestuurderskant draait niet meer rond(vast), terwijl het slot aan de passagierkant om z'n as lijkt te draaien. Ik heb centrale deurvergrendeling. Op afstand openen met sleutel werkt pefect maar met sleutel in het slot krijg ik em niet open. .Bij de peugeotgarage bleek het een bekend euvel te zijn van de 406.Ze vroegen 170euro per portier, dat vindt ik wel een beetje erg duur voor een setje sloten.Kan mij iemand vertellen waar ik die onderdelen goedkoper krijgen kan??
Mijn tweede vraag gaat over mijn sleutel waarmee ik op afstand de deuren kan ontgrendelen. Deze handzender vreet ongeloofelijk veel batterijen, moet elke 4 dagen nieuwe batteryen erin doen , maakt niet uit waar ik ze koop bij Heuts of de dealer.Om die te vervangen zou mij 150euro kosten ( zender + ontvanger).Wederom ik vindt dit geen kleine bedragen voor het kunnen open van mijn portieren.Kan mij iemand vertellen waar ik die onderdelen goedkoper krijgen kan want ik ben echt ten einde raad.

Alvast bedankt


groeten,

Val

Valentino

Geplaatst door Valentino (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 17 jaar geleden

Je zou het eens op de sloop kunnen proberen, voor de afstandbediening moet je wel een compleet setje met zender en ontvanger hebben.

sgm (0), 17 jaar geleden

Er is dus duidelijk iets mis met de zender in de sleutel. Ik denk dat er vuil is binnengedrongen waardoor er stroom lekt. Want normaal gaan die batterijen lang mee.
Als de sleutel het weer normaal doet, kun je die sloten mischien laten zitten. Heb je wel al geprobeerd dat linker slot in te spuiten met een slotensmeermiddel? Dat slot zit mischien gewoon vastgeroest.

rubenrispens (0), 17 jaar geleden

Dat ronddraaien van de sleutel in je portierslot gebeurt wanneer je je sleutel niet diep genoeg in het slot steekt. wellicht het proberen waard.

r visser (0) PRO, 17 jaar geleden

een 406 van 2007 en dan al dit probleem? meestal is de sleutel stift versleten waardoor het slot rond draait(ook bekend probleem bij de partner)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum