Peugeot 406: Raar geluid bij gas geven na beurt

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000 EW10

Heren en dames,

ik heb een probleem, ik heb van de week mn peugeot een grote beurt gegeven,
olie, koelvloeistof, bougies, luchtfilter, accu enz. maar nu heb ik een probleem met een raar geluid,

als de motor stationair loopt en er word gas gegevens dan hoor je een soort zuig geluid tussen de luchtfilterbox en waar je gaskabel zit, onder de zwarte kap, daarnaast lijt hij even niet goed op te pakken tot ca. 1800 toeren dan is er niets meer aan de hand......

weet iemand wat het probleem kan zijn?

ik hoop het graag te horen,


greetz,

Xander

Ps: ook de automatenbak olie "ververst" tot zover mogelijk, maar wat was die olie zwart, bak is duidelijk eens warmgelopen..... tip voor mensen die dit ook willen doen, de niveau plug verwijderen, dan heb je ca. 3 tot 4 l. olie te pakken, maar dan moet je moter NIET draaien...... daarna wel weer bijvullen en checken met draaiende motort. de bak loopt nu weer als een zonnetje!

xander666

Geplaatst door xander666 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Geluiden zijn altijd lastig te beoordelen,maar als hij dit eerst niet deed,controleer dan eens op lekkage vanaf luchtfilter tot inlaat..

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.