Peugeot 605: rammel rechtsachter

Bouwjaar: 1995

Ik ben de trotse en zeer tevreden bezitter van een 605 SV 30 uit 1995 , ik heb het apparaat nu ongever 6 jaar.
maar ik heb een rammel rechtsachter waar ik niet uitkom, ik heb allerlei dingen al laten checken oa stabilisatorstang, schokbrekers ( electronisch) maar hij blijft het doen en dan alleen maar op wegen met veel kleine oneffenheden vlak achter elkaar je krijgt dan een soort metaalachtig geluid, iemand een idee???

peug605sv30

Geplaatst door peug605sv30 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 605? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

De korte tussenstangetjes (kunststof) tussen de onderste draagarm en de stabilisator willen nog wel eens ruim worden

GOVA (0) PRO, 19 jaar geleden

De achterste schroefveren rammelen in de kom. Je moet de onderste en bovenste 2 windingen van de veer bekleden met een stuk waterslang ( van die doorzichtige ). Geen makkelijke klus, want je mot de veer demonteren en deze staat opgespannen. Voorzichtig dus indien je geen goed gereedschap heeft.

mvg

peug605sv30 (0), 19 jaar geleden

thanks!!!!!!!!!!!! voor de hints, hij gaat as woensdag waarschijnlijk op de brug ... even extra kijken naar de veren, overigens is dat kunststof "stangetje"aan de stabilisatorstang al vervangen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 605 of stel zelf een nieuwe vraag.