Peugeot 605: Relais achterruit verwarming peugeot 605

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16V

Hallo,

Ik heb een probleempje met mijn achterruit verwarming.
De achterruit verwarming heeft bij het achterraam een voltage van 5,5 volt i.p.v. 12 of 13 volt. Nu kan dit zijn dat er een storing is bij de stekkers bij de ruit, maar dat klop volgens mij wel. Daarnaast heb ik in het stekkerblok van de aan en uitknop de normale voltage gemeten nl. 12 tot 13 volt.
Nu hoor je de relais wel klikken als je de knop indrukt, maar op de een of andere manier werkt de achterruit verwarming niet. Of de aan en uitknop is niet goed of het relais is toch defect. Maar waar zit dat relais. Onder de stuurkolom, daar waar ook de zekeringen hebt hoor je hem wel maar heb geen idee waar dat ding zit. Graag hoor ik van jullie.
Gr.
Willem

P605

Geplaatst door P605 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 605? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P605 (0), 13 jaar geleden

Het heeft even geduurd maar de relais gevonden. Die dingen zitten achter de zekeringenkast. Je moet de plaat waar de zekeringen aan de onderkant loshalen en dan kan je het deel waar de relais zitten openklappen. Probleem is dus opgelost.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 605 of stel zelf een nieuwe vraag.