Peugeot 406: schokken tijdens stationair draaiende motor+..............

Bouwjaar: 2004

Beste,
Ik heb op 10 mei een Peugeot 406 2.0 hdi 110 pk gekocht (nieuw!). Eerte problemen claxon ging maar op 1 punt= vervangen; tweede probleem deur links achter vergrendelde niet= pomp vervangen; derde probleem schokken tijdens stationair draaiende warme motor= geen fout melding op diagnose toestel verder rijden ; enkele weken later tijdens rijden begint wagen te stotteren en valt stil= takelen reset brandstofpomp en rijden; twee dagen later stotteren tijdens rijden stilvallen = takenlen hogedrukbrandstofpomp vervangen en rijden ; wagen blijft stationair schokken = terug naar garage 11 dagen!!! in garage 4 injectoren vervangen op vraag Peugeot technische dienst-> rijden auto schokt nog tijdens stationair draaien garage weet het niet meer Peugeot weet het niet ,.........wie kan helpen?? aan deze wagen ook 2 lakfouten, deurrubber die niet mooi past, deurstijl waar ribbeltjes inzetten, en wat nog misschien. Ik heb aan Peugeot klantendienst herhaaldelijk klacht ingediend en nu ook gevraagd om wagen te vervangen. Tot op heden geen reactie. Maandag zelf nog gebeld persoon die met dosier bezig is in verlof voor 14 dagen en er gzou mij iemand terug bellen-> nog niets gehoord. Wie weet hiervoor oplossing of contactpersoon?? Liefst bij Peugeot België/Luxemburg maar mag ook Nederland zijn. Voor mij is de maat VOL => wagen is maar 2 maanden oud en garage heeft hem meer gezien en reeds 1/10 van kilometers gereden die erop staan. Alvast bedank voor elke reactie hierop. Vriendelijke groeten Kurt

Kurt6415

Geplaatst door Kurt6415 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

markvanloo (0), 18 jaar geleden

Bij mn opa is ook de hogedrukbrandstofpomp vervangen, na meldingen over storing uitlaatgassen, wat uiteindelijk resulteerde in het uitvallen van alle elektronica (?).

Nu slaat de motor af bij afremmen voor bijv een rotonde/tolpoort ( spanje ). EN het is een automaat dus gasgeven is er niet bij natuurlijk. Dealer leest alles uit, maar vind nix. Snap ik niet, ze kunnen een motor niet eens draaiende houden. Das het belangrijkste van een hele auto lijkt me, dattie rijdt..

dupl-u-17909-5dd149eb7da25+Spider (0), 18 jaar geleden

Beste Kurt,
Ik heb het zelfde probleem bij mijn 406 coupe 2.2 HDI. Bij stationair lopen schud de motor en hele auto verschrikkelijk. Verder brand het lampje 'storing uitlaatgas' De garage heeft de verstuivers al vervangen zonder resultaat. Is bij jou de oorzaak al gevonden? Graag even een berichtje
Vriendelijke groeten, Tanno

Kurt6415 (0), 18 jaar geleden

Beste Tanno,
Tot mijn spijt moet ik zeggen dat dit nog steeds niet is opgelost. Ondertussen is ook het vliegwiel vervangen. Ik kan u 1 goede raad geven blijf alles melden aan Peugeot klantendienst. Bel en stuur elke week een mail met vraag het probleem op te lossen. Ik weet niet of uw wagen resent aangekocht is maar...Ik heb binnenkort nieuwe wagen Peugeot 407 sw -> mijn probleem wagen is na lang aandringen mailen en bellen voor het volledige bedrag terug genomen ook al staan er 8000 km op en is hij 5 maanden oud. Natuurlijk heb ik nog een deel moeten opleggen maar toch ook nog extra korting gekregen. Indien je hem wil behouden eis dan 5 jaar garantie met onderhoud in en breng wagen binnen met melding dat je hem pas komt halen als hij in orde is.

Groeten Kurt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum