Peugeot 307: start motor 307 werkt niet bij warm weer,

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6

de startmotor doet het niet als het buiten warmer is als 20 graden en de motor warm is. Dus je heb een kwartier gereden dan ga je tanken en dan hoor je alleen een klik en een enkele keer na veel proberen doet de startmotor het wel, meestal wordt het aanduwen. Hij start wel heel makkelijk met aanduwen. Bij kouder weer is er geen probleem met starten.

de accu is gewoon goed alle lampen branden normaal en ik zie geen andere aanwijzingen waarom het een accu probleem moet zijn.

wie heeft idee of heeft dit zelfde gehad en weet wat het is

maarten moekestorm

Geplaatst door maarten moekestorm (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Peugeot604 (0) PRO, 11 jaar geleden

bekend probleem, startmotor vervangen.
is niet moeilijk bij een 1.6 benzine.

hans4074 (0) PRO, 11 jaar geleden

Exact hetzelfde gehad bij onze 206 TU5JP4 (1600) tijdens heenreis vakantie...motor bloedheet, even stoppen op een P. Bij willen vertrekken alleen klik, klik. Na langere tijd stilgestaan te hebben, pakte de startmotor weer. Startmotor is vervangen en probleem was daarmee opgelost.

harry4203 (680) PRO, 11 jaar geleden

heb jij weer.

hans4074 (0) PRO, 11 jaar geleden

Haha...gelukkig! Kon ik nog even sleutelen in m'n vakantie. Maar? k'Mocht met de auto op de brug bij een dealer in Drenthe, kreeg gereedschap in gebruik én een ruilstartmotor met korting. Was gewoon een soort gezellig.

harry4203 (680) PRO, 11 jaar geleden

dan heb je het idd nog een soort getroffen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum