Peugeot 406: verlichting sigartten aansteker + versnellignspook 406 bj 19998.

Bouwjaar: 1998, Motorcode: 1.8i

lampje van de sigaretten aansteker doet niet. Deze wil ik vervangen?
hoe kan ik dat beste doen? Kan die aansteker/kokertje er uit? zo ja hoe?
ik heb de middenconsole geprobeerd los te maken, maar dat is te veel werk. Ik heb de versnellingspook afgedraaied? Is dat gelijmd met contact lijf of iets dergelijks? Je kunt er niet meer op vast draaien?

gaarne hulp?

sel

Geplaatst door sel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

sel (0), 17 jaar geleden

Heeft er echt niemand hier verstand van??

Richard9710 (0), 17 jaar geleden

Versnellingspook zit niet met lijm vast. Deze is er gewoon af te trekken en weer terug te plaatsen. Verwijderen van het middenconsole is niet zo heel veel werk. Asbak eruit, (hele asbak dus niet alleen het bakje) Dan de twee moeren los schroeven, zijpanelen loshalen, achter de schroeven loshalen en dan komt het console al een heel stuk omhoog.

De aansteker is er wel uit te halen zonder het console te moeten verwijderen. Eerst de aansteker zelf eruit halen, vervolgens kan volgens mij het metalen deel omhoog zonder dat de plastic ring welke verlicht wordt meekomt.

sel (0), 17 jaar geleden

Richard ik heb met draaiende bewegingen de versnellingspook losgedraaid, daardoor is aan de binnenkant van de versnellingspook een barstje ontstaan. Nu klemt de versnellingspook niet meer op vast. Ik denk dat ik iets van contactlijm moet gebruik om goed vast te zetten :-(. Het metalen kokertje in de aansteker komt voor driekwart los, de laatste stuk lukt het niet. Ik ga het later nog een keer proberen..

sel (0), 17 jaar geleden

Het is gelukt om de aansteker los te maken. Het is wel een gedoe om dat ding uit te krijgen. Ik heb nu probleem dat de aansluiting kort-sluiting veroorzaakt zodra ik de aansteker in het metalen stop, dan heb ik nieteens aansteker ingedrukt om op te warmen zegmaar. . Misschien moet ik maar een andere aansteker inbouwen.

sel (0), 17 jaar geleden

Uiteindelijk een universele aansteker ingebouwd. Orgine aansteker begon met het veroorzaken van kortsluitingen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.