Peugeot 406: wieltje van ventilatierooster

Bouwjaar: 2001

In mijn 406 Break uit 2001 zit het open- en sluitwieltje van het linker ventilatierooster een stukje in zijn behuizing weggedrukt. Het werkt nog wel en ik kan er met mijn vingertoppen bij. Hoe krijg ik dat weer naar voren zonder al te ingewikkeld te moeten doen? Met een tangetje lukte het tot nu toe niet - en ik maak liever gen beschadigingen. Alvast bedankt!

Paul8550

Geplaatst door Paul8550 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 406? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat huisje waar de kleppen en het roostertje in zitten is los van het front van het dashboard. De bovenste 3 schroeven boven het instrumentenpaneel losmaken en van onder af de gehele rand losmaken(klemmetjes zeggen krak) met een spatel om het gehele paneel los te krijgen en het geheel weer goed samen te voegen is eigenlijk de enige oplossing. Wat je ook nog zou kunnen proberen is vanaf de zijkant dat paneeltje eraf en dan kijken of je er bij kunt om het kanaal weer naar voren te drukken.

Paul8550 (0), 19 jaar geleden

Heb jij al een standbeeld, Oldtimer?

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Nee, Hoezo?Ik zou niet weten waar ik het neer zou moeten zetten,Nee hoor, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.(uitspraak van m'n vader)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 406 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum