Pontiac Trans Sport: auto start niet meer als hij warm is moet afkoelen ?? dan weer s

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.8

wie kan mij helpen hij is starten en je kunt de tank leeg rijden als je hem maar niet uit zet en zet je hem uit dan kun je hem eerst laten afkoelen en dan weer starten ?

vriendelijke groet jan

sita1974

Geplaatst door sita1974 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

je bedoelt toch starten hé en niet niet aanslaan.ligt aan je startmotor ,als de collector te ver afgesleten is komt door de temperatur de isolatie die tussen de contacten van de collector zit naar buiten en ligt als het ware de koolborstels op, neem de som op de proef en pak een tuinslang en spuit de startmotor nat als hij warm is,gewoon een beetje afkoelen je zal zien dat hij het dan doet.en wat ik me nu ook nog kan herinneren hebben die amerikanen somige type's startmotors waar een temp beveiliging inzit die zit ergens in een veldwikkeling ingebouwd,dus zoiezo volgens mij startmotorprobleem

thebandit (0), 16 jaar geleden

krukassensor is kapot,zit achter de krukaspoulie
succes

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

dan zou hij toch ook afslaan ,hij blijft gewoon goed lopen[quote=thebandit]krukassensor is kapot,zit achter de krukaspoulie
succes[/quote]

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Idd, kapotte krukassensor krijg je hem koud ook niet weer aan, maar probleem zit hem in de warmteontwikkeling bij de startmotor, soms doet een hitteschildje wonderen, maar da's eigenlijk een lapmiddel. startmotor vervangen is de kortste klap. Dit is idd een amerikanen kwaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.