Renault Megane: Achterwisser werkt niet.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16V

Goedendag,

Ik zit met het probleem dat mijn achterwisser niet werkt. Ik heb al proberen te meten bij de achterstijl en in de achterklep, maar daar krijg ik geen spanning. Schakelaar aan de stuurkolom heb ik al vervangen, als het het contact aanzet en de wisser aanzet, hoor ik wel een relais tikken in de UCH. Mijn vraag, heeft deze auto een interval op de achterwisser? Zo ja, dan kan het natuurlijk dat ik wat langer moet meten om iets te zien, aangezien hij in de interval geen spanning heeft. Motor heb ik met een losse accu al onder spanning gezet, dan draait deze gewoon rond.

jeroentje271

Geplaatst door jeroentje271 , lid sinds 10 jaar geleden

4 Reacties

RPJdeWeert, 8 jaar geleden

Waarschijnlijk zit er een kabelbreuk in de doorvoer naar de klep....

kaleido 1 PRO, 8 jaar geleden

Achteruitrijlampen branden wel , signaal loopt volgens mij via je achteruitrijschakelaar.

jeroentje271, 8 jaar geleden

Achteruitrijlamp doet het.

jeroentje271, 8 jaar geleden

Ik ben vanavond aan het meten gegaan, ik meet op 3 stekkers in de auto geen stroom, bij de motorkaphendel zit een stekker, en daar meet ik op de betreffende draden geen spanning, ik denk dat het de UCH is, of de uitgaande stekker, maar ik krijg het ding niet gedemonteerd. Heeft iemand hier ervaring mee?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.