Renault Clio: afstandbediening

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

mijn ir afstandbediening werkt niet meer lampje in sleutel werkt wel maar reageert niet meer op de sensor toen die het nog wel deed
was de afstand van werking ook al niet veel maar ja ,kan ik nu zonder meer een universele rc afstandbediening inbouwen of raakt die dan van slag de auto heeft startblokkeering maar heeft in de auto ook een schakelaar om alle deuren daarmee te ontgrendelen.
wie heeft advies

kabel

Geplaatst door kabel (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

RolandK10257 (0), 16 jaar geleden

Mischien eerst uitvinden of de zender nog wel infrarood licht uitstraalt. Truukje is om hem even op een tv te richten (die aan staat) en dan op het knopje drukken. Bij de meeste TV knippert er een lampje als er infraroodlicht wordt ontvangen. Dan weet je of het het probleem bij de zender zit of bij de ontvanger in de auto.

Cliodennis (0), 16 jaar geleden

Of bij bijv. bij een tankstation op een camera richten achter de toonbank. Op de monitor zie je dan een witte 'flits'.

fkoole (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb je een telefoon met camera? zet je telefoon op camerastand en kijk naar de sleutel terwijl je hem bedient.
Zodra hij nog wel een signaal uitzendt kan hij misschien wel opnieuw ingelezen worden bij de dealer.
Als hij geen signaal meer uitzendt, dan is hij gewoon defect en zal de sleutel vervangen moeten worden.
Startvergrendeling uitschakelen / omzeilen is eigenlijk niet mogelijk, tenminste lijkt me niet makkelijk!? De startvergrendeling loopt via een rekeneenheid (uch) bij de zekeringskast, en deze stuurt een codesignaal naar de RE inspuiting.

kabel (0), 16 jaar geleden

sorry voor de late reactie was een tijdje afwezig, sleutel zendt wel signaal uit maar ontvanger ontvangt het denk ik niet, is er een manier om de
sleutel te resetten defect is onstaan na verwisselen batterijen.

verder de sleutel heeft een losse transponder in de sleutel, is het ir systeem en de startonderbreker dan geen apart systeem heb wel een knipperend rood lampje op dashbord wat uitgaat als ik de sleutel in het contact heb.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.