Renault MEGANE SCENIC: AIRCO WERKT NIET

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Motorcode: R9M A4, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 96

Wij hebben een renault grand senic 1.6dci staan . Hier was de aircoslang doorgesleten bij de turboslang. Deze slang vervangen en met 480gram R134A . maar de aircopomp slaat niet aan krijgt geen stroom bij de pomp . geen foutcode's aanwezig en bij het uitlezen geeft ie ook aan pomp uit.Op display staat de clima op Auto de zekeringen wat ik kon vinden zijn allemaal heel (zekeringkast in de auto en een kleintje onder de motorkap) Kent iemand dit probleem?

jonny

Geplaatst door jonny (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Dennis2092 (0) PRO, 4 jaar geleden

Staan er ook geen foutcodes in de Dieselinspuiting en/of de UCH en UPC?

Ramjod (0) PRO, 4 jaar geleden

Draait de koelven wel als de airco aanstaat?
Kan zijn dat de inspuiting de airco blokkeert.
Eerst laten uitlezen bij de dealer.

jonny (0) PRO, 4 jaar geleden

Koelvin draait stroom op de pomp met uitlezen geeft ie ook aan dat de pomp aan staat. Maar de airco doet het nog niet ook geen foutcode's meer bij de inspuiting . Alleen heb ik deze foutcode nog DF0032(DTC9237)Regeling compressor capaciteit. nog in staan en wil deze ook niet wisselen . Waar zou dit nog aan kunnen liggen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.