Renault Laguna: Aircoafvoerslangetje III

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9dti

Ten eerste wil ik andermaal Frank3186 bedanken voor zijn reactie op het al dan niet los laten hangen van het aircoafvoerslangetje; maar het waterprobleem is in alle hevigheid teruggekeerd en dat betekent dat er iets anders aan de hand is waardoor de bodem bij de passagierskant wederom kletsnat wordt; want de airco is door ons nog niet weer gebruikt maar na de hevige regenval van gisteren was het dus weer behoorlijk nat; de parafans zijn helemaal schoon en open dat zou betekenen dat er vanaf die kant geen overloop van water te verwachten is; de deuren sluiten goed en ook zijn de rubbers goed; de voorruit zit er goed in en dan vragen wij ons af waar dat water dan vandaan komt; uiteraard wordt de zaak weer goed droog gemaakt en met een waterslang getracht het probleem op te zoeken maar is er iemand onder jullie die met hetzelfde probleem te maken heeft gehad ?
Ik hou mij aanbevolen voor suggesties die het gericht zoeken vergemakkelijken.

m.vr.gr.

Sp

Geplaatst door Sp (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

foklop (0) PRO, 16 jaar geleden

Lekkage wellicht vanaf boven - voorruit, portieren -. Zet de wagen onder een douchekop en kijk of je het water naar binnen ziet stromen.

Cliodennis (0), 16 jaar geleden

Is de bekleding van het portier ooit los geweest? Aan de bekleding zit een kit rand die moet afdichten. Deze zou ergens onderbroken kunnen zijn.
Je zou dan e.v.t. een spoortje water kunnen zien aan de binnen kant van de dorpel bekleding(kap).

Maak de deurrubber ook een keer goed schoon. Sluit de deur wel goed af?

Frank3186 (0), 16 jaar geleden

Over het pollenfilter moet een exstra afdekkap zitten, zit deze er niet of is hij niet goed gemonteerd dan krijg je ook water via de kachelmotor in je interieur.

Gr. Frank.

foklop (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Frank3186]Over het pollenfilter moet een exstra afdekkap zitten, zit deze er niet of is hij niet goed gemonteerd dan krijg je ook water via de kachelmotor in je interieur.

Gr. Frank.[/quote]
[url=http://img152.imageshack.us/my.php?image...][img]http://img152.imageshack.us/img152/5427/...[/img][/url]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.