Renault Espace: automaten bak diplay valt weg

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 t

goedenmorgen allemaal

heb vorige maand een renault espace 2.0t gekocht uit 2003 de eerste problemen reed door de wasstraat en kwam hieruit begon de auto op drie cilinders te lopen vervolgens heb ik was waarschijnlijk toeval 4 bougies en de kelken vervangen.
hierna kreeg ik het volgende probleem als ik rijd en snel optrek begint hij te schikken en begint het lampje vocht in brandstofsysteem te branden en valt de display uit van me automatenbak als ik de auto vervolgens uit zet en weer start is het lampje uit en zie ik de display weer vervolgens blijft het eff weg en komt het later weer terug.
karter ontluchting slang was gescheurd en heb deze vervangen probleem blijft hetzelfde.
accu kabels ook losgehad en 1 min tegen elkaar gehad om de auto en computer te ondladen dit heeft ook niet geholpen.
voor dat ik de automatenbak olie ga vervangen (weet niet of dit het probleem oplost ) zou ik graag wat hulp willen van alle renaut espace experts.

vrgr ron mourik

ron mourik

Geplaatst door ron mourik (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Safrane10698 (0), 9 jaar geleden

Nee olie vervangen gaat denk niet helpen. Laat hem eens uitlezen en controleer de massa strip van blok naar chassis eens.

ron mourik (0), 9 jaar geleden

ga ik nakijken thx voor de hint

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.