Renault Megane: Cabasse Audiotonic met frontlader 6cd en versterker aansluiten.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 DCI

Hallo, Ik wil op mijn Cabasse Audiotonic radio systeem een versterker en subwoofer aansluiten. Echter zit er op mijn radio geen RCA aansluiting. ik heb het geprobeerd met een mini iso geel sterkerverbinding maar dat werkt ook niet. Weet iemand over een bepaalde stekker te verkrijgen is waarmee ik de versterker kan aanluiten om de radio?

Mvg Niels

niels8155

Geplaatst door niels8155 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 17 jaar geleden

Een beetje versterker heeft naast en RCA ingang ook een high-level input.

kawaZ750 (0) PRO, 17 jaar geleden

er zijn verloopmodules in de handel, die je kunt aansluiten op je luidsprekeruitgang. deze module verzwakt het signaal. Op deze module zit een rca uitgang waar je je versterker weer op aan kun sluiten. ik heb ze wel eens gezien van Caliber, maar misschien zijn er meer merken die dit leveren.

ejnn (0), 17 jaar geleden

Heb je een Cabasse met voorlader voor 6 cd en MP3 speler wordt het een totaal ander verhaal. Dit wordt een stuk moeilijker.

niels8155 (0), 17 jaar geleden

Bedankt alvast voor de reacties. Ja ik heb een met voorlader voor 6 cd zonder MP3

ejnn (0), 17 jaar geleden

Dan heb je waarschijnlijk de radio onderdeel en daarboven de wisselaar. Je kunt dan het beste zoals KAWA heeft omschreven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.