Renault Megane: inhouden en niet goed lopen op benzine

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 16v

Wij hebben hier een probleem met een megane met een 1.6 16v motor van bj 2000 met nog een mechanisch bediende gasklep. De auto is bovendien uitgerust met een eurogas installatie!!
Bij het koud wegrijden met deze auto houd deze verschrikkelijk in. zodra er 100 meter gereden is word het iets beter, maar de motor blijft inhouden ook bij warme motor.
Verder loopt de motor op lpg wel goed.
Als ik de auto ga uitlezen zitten er geen fouten in. Verder kan ik aan de leervelden wel zien dat deze negatief staan, en het valt op dat bij plankgas accelleren de lambda waarde op ong. 50 mv blijft staan maar bij normaal rijgedrag pendelt de lambda sonde wel gewoon.
Ik heb ook al de onderbrekingen van de injectors losgeklikt en dan origineel aangestuurd maar dit maakt verder geen verschil.

Heeft iemand een idee wat dit probleem kan veroorzaken.???

mvg Hans

autocontact

Geplaatst door autocontact (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Megane20 (0), 17 jaar geleden

Verkleefde benzine injectoren of oude brandstof?

Kurt C (0), 17 jaar geleden

Idd slechte benzine of benzinepomp slecht. Probeer de benzinedruk eens na te gaan.

Pallab (0) PRO, 17 jaar geleden

wat is de km stand??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.