Renault Laguna: Cilinderkop / koppakking repareren met Wondarweld ??

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9DCI - F9Q750

Na lang zoeken en veel reacties van jullie kant (nog bedankt) toch geconstateerd dt bij mij weer de koppakking lekt. Na wat zoekwerk kwam ik o.a. de volgende produkten tegen:
1. Wondarweld van Holts
2. Heal-A-SEAL (www.heal-a-seal.com)

Is er iemand met ervaring met dit soort produkten. Beide veronderstellen dat je kleine scheurtjes of gaten in cilinder of pakking hiermee kunt dichten.
Het is natuurlijk een lapmiddel maar ja de Lag is toch al 295000km onderweg en het is een terugkerend probleem. Andere mogelijkheid is om het blok te vervangen en dat kost wat.

Rednose5

Geplaatst door Rednose5 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Het enige wat je daarmee dicht krijgt is de kachel radiateur. Kun je alsnog de koppakking vernieuwen en dit keer samen met de kachelradiateur............

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.