Renault Megane: claxon werkt niet

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16.

hoi..ik heb vandaag gemerkt dat mijn claxon niet meer werkt..de zekeringen zijn nog goed...nu mijn vraag.kan misschien het probleem ook bij het stuur zijn?...kan je dat zo maar los maken... er zit daar namelijk een airbag in...ik wacht eerst op jullie antwoord voor ik het losmaak
groetjes john

johnnie5737

Geplaatst door johnnie5737 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

gilbert3744 (0), 16 jaar geleden

vaak is het de claxon zelf die stuk gaat. Je kan best eerst een meten of je spanning krijgt aan de claxon. Meten als er iemand op de claxon drukt. Kabel kan je ook even bekijken en eventueel doormeten net als je massa aansluiting.

RolandK10257 (0), 16 jaar geleden

Zelf ook gehad met een Megane uit 1996. Nieuwe universele claxon bij automaterialenzaak gehaald en hij werkte weer. Het is zo'n rond model met een bevestigingsstrip eraan. De aansluitingen zijn dacht ik wel iets renault specifieks maar je kunt aan de kabels gewone schuifstekers zetten en dan de nieuwe claxon aansluiten.

Zoiets :

[img]http://i10.photobucket.com/albums/a134/R...[/img]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.