Renault Megane: Elektrische Ramen Megane Dci uit 2003 gaan niet in één keer op

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5 Dci

Hallo,

Afgelopen vrijdagnacht heb ik de binneverlichting van mijn Mégane laten branden waardoor de accu de volgende morgen leeg getrokken was. Auto d.m.v. startkabels gestart en rijden maar.

Het gekke is alleen dat de elektrische ramen niet meer in één keer open gaan maar steeds in stukjes van circa 1,5 cm waardoor je dus tig keer moet drukken voordat het raam volledig open is.

Voordat de accu leegraakte deden ze het nog wel goed.

Wat zou dit kunnen zijn?

Bedankt allemaal.
Groeten
Mark

Mark W.

Geplaatst door Mark W. , lid sinds 14 jaar geleden

2 Reacties

runtoteun PRO, 14 jaar geleden

De ruiten moet opnieuw ingeleerd worden, doe ze in stapjes helemaal omlaag en omhoog en hou de schakelaar vast op het eind (ongeveer 4 seconden). Als het goed is doen ze t weer als normaal!

Mark W., 14 jaar geleden

[quote=runtoteun]De ruiten moet opnieuw ingeleerd worden, doe ze in stapjes helemaal omlaag en omhoog en hou de schakelaar vast op het eind (ongeveer 4 seconden). Als het goed is doen ze t weer als normaal![/quote]
Hij doet het weer heb gedaan wat je zei en het werkte. Top!
Bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.