Renault Clio: clio van '93 heeft soms storing in de knipperlichten

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

de ene keer doen alle knipperlichten het zoals het hoort evenals de panieklichten, maar even later doet de richtingaanwijzer niks meer en de gevarenlichten doen dan ook niks, dus elke x hetzelfde: of allebei werken goed, of allebei doen niks.
Het relais hoor je in alle gevallen wel klikken, maar alleen op de momenten als je richting aangeeft of de gevarenlichten aanzet, daarna ook niet..
De klingelateur hoor je alleen op de momenten dat alles naar behoren werkt... Maar ik kan de klingelateur nergens vinden!
wie weet waar ik zoeken moet en hoe die eruit ziet? of ligt het probleem ergens anders?

ik hoor het graag!

groetjes Erik

sjoemie

Geplaatst door sjoemie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

markievandetuftufclub (0), 16 jaar geleden

Een bekend renault clio probleem, hij stopt zeker na 5a 6x tikken Kijk je relais na in je zekeringbak aan de passagierskant bij de voeten. Een zwarte relais je hoort hem ook tikken die is dan kapot even een nieuwe halen kost je een paar euro en je bent van het probleem af

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.