Renault Megane: code renault

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Hoe voer ik de code voor radio in, in boekje wordt gespreoekn over een draaibaar iets op stuur, helaas voor mij onvindbaar

louis van b

Geplaatst door louis van b , lid sinds 13 jaar geleden

3 Reacties

meeder, 13 jaar geleden

zit er op de achterkant van de bedienings satelliet voor de radio een draaiwieltje? Zo ja, dan moet je daar aan draaien.

biged1971 PRO, 13 jaar geleden

druk op je radio op nummer 1 net zo lang tot dat je het juiste cijfer hebt, daarna nummer 2 en zo voort als laatste houdt je nummer 6 ingedrukt om te bevestigen.
of je draait met het wieltje aan je stuur waarmee je ook je zenders zoekt dan zie je ook het nummer dan druk je aan de onderkant op het knopje en draai je weer tot het juiste cijfer en besvestig je tot ze alle 4 erop staan dan druk je weer de knop in en houd je hem vast tot dat hij het bevestigd.
vraagje heb je wel je radio code?

louis van b, 13 jaar geleden

Ja, ik heb de code en inmiddels het draaiwieltje ookm ontdekt, bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.